
Thomas Pasfall - køkkenchef på Tangkroen
Det er med enorm glæde, at Casablanca Familien byder velkommen til Thomas Pasfall som køkkenchef på Restaurant Tangkroen.
Thomas har i 11 år drevet sin egen restaurant, i otte år optrådt i Michelin Nordic Guide, og for nylig blev han hædret som Escoffiers Diciples. Du vil ikke blive skuffet: Thomas Pasfall vil med sin unikke tilgang til råvarerne give dig sublime smagsoplevelser.
Blå bog
1991: Kokkeelev på Bygholm Hotel i Horsens.
1993: Uddannet tjener hos René i Aarhus, Dansk Sommelier Forening og chef poissonnier hos Die Ente von Lehel, Wiesbaden.
Hofkok på Kongeskibet, Restaurant Penny Lane samt bestyrer af Restaurant Gråanden og forpagter af Munkebo Kro.
2013: Restaurant Pasfall i Odense med hædrende omtale i Michelin Nordic Guide.
Hædret Escoffiers Disciple, fordi han formidler fransk gastronomisk kulturarv.
2024: Køkkenchef, Tangkroen.

I januar 2025 var Spiseguiden Aarhus på Tangkroen for at opleve En Aften på Kroen med Thomas Pasfall og resten af teamet.
Her er et uddrag af anmeldelsen:
“…mad, der i sin kerne bare smager godt, og som er lavet af kokke, der virkelig ved, hvad de laver.
Mest sigende for oplevelsen var måske, at vi gik derfra med en følelse af, at det ikke blot var en heldig aften. Alle gæster virkede til at hygge sig, og spørger man til denne anmelders mavefornemmelse, er det sikkert mindst lige så godt næste gang. Og der behøver ikke gå lang tid.

I forbindelse med Thomas Pasfalls start på Tangkroen blev han interviewet til Jyllands Posten i august 2024. I den forbindelse sagde han bl.a.:
”Jeg hylder det franske køkken, hvor man ikke blander mange ingredienser sammen, men respekterer den enkelte råvare. Mad skal laves med kærlighed og respekt, og man skal forstå, hvad råvaren kan.”
