Magisk mad og klassisk koncert

Få en uforglemmelig aften med 3-retters Thomas Pasfall-gourmetmiddag samt pianokoncert med den prisvindende pianist Vitalija Gurviciute.

Kom inden for til velkomstbobler, snacks, gourmetmiddag, vinmenu og klaverkoncert med kendte værker.

Ny dato følger snarest!

Stemningsfuld aften med magi og musik

Oplev den prisvindende pianist Vitalija Gurviciute, som har strålende evner ved klaveret og har en omfattende koncertvirksomhed som solist, kammermusiker og akkompagnatør af sangere. Hun har optrådt på DR og SVT og er rost af sit publikum:

“Det var en nydelse at opleve en koncert af meget høj standard. Det er ikke hver dag, at klaveret bliver behandlet på den måde. Det var helt utroligt at opleve en topprofessionel musiker være et med sit instrument.”

Aftenens program 

Velkomstbobler, canapéer og 3-retters gourmetmiddag (se menuen længere nede her på siden) sammensat af gastronomisk hædrede Thomas Pasfall med tilhørende vinmenu.

Kaffe/te og sødt a la Thomas Pasfall. Mulighed for tilkøb af drikkevarer.

Klaverkoncert med Vitalija Gurviciute.

Aftenens menu

Velkomstbobler og snacks

Puffede hummerchips med spicy hummermayo
NV Louis Roederer, 242, Champagne


Canapéer 

Jomfruhummer som cappuccino med flødeskum og tomat
Gillarardeau-østers med peberrod og æbler fra Mols
Rørt kalvetatar med æggeblomme og skovsyre

***

3-retters middag 

FORRET

Stegt pighvar, farseret morkel, hertil klassisk beurre blanc
2020 Mäcon-Fuisse, Les Taches, Pierre Vessigaud

HOVEDRET

Fransk landdue som ballotine
med kalvebrissel, selleritartelet og sauce a la blommer i Madeira
2021 Mercurey, Vielles Vignes, Albert Sounit

DESSERT

Bagt vaniljecreme med blodappelsinsorbet, sprøde kiks og crumble
2022 Riesling, Ausleese, Thomas Schmitt Söhne

***

Kaffe og sødt a la Thomas Pasfall

Mini flødebolle
Fynsk citrontærte
Nøddekrokant

  • I krostuen sammen med andre gæster.

  • Der er ikke mulighed for gavebord og taler.

  • Ved booking over 12 personer, kontakt os venligst pr. mail.

  • Reservér plads til alle i selskabet.

  • Allergier og særlige hensyn bedes oplyses ved reservationen.