
En Påskeaften på Kroen
Eminent 3-retters påskemenu samt bobler, snacks, canapéer, vinmenu og sødt sammensat af vores gastronomisk hædrede køkkenchef, Thomas Pasfall.
Oplev påskeaften med udsøgt mad i smukke omgivelser.
D. 17., 18. og 19. april: 750,-
Fremragende smag og hyggelig stemning samt sæsonens bedste råvarer
Nyd en dejlig påskeaften med perlende velkomstbobler, hjemmelavede snacks og spændende canapéer inden en udsøgt 3-retters middag.
Pasfall og hans fantastiske kokketeam skaber smagskombinationer, dufte og konsistenser, som er ren forkælelse. En nydelse, som huskes i lang tid.
Til middagen får I serveret en lækker, afstemt vinmenu, som komplementerer retterne perfekt.
Jeres kulinariske aften rundes af med sødt fra Pasfall og vores eget bageri, Mor Anna, samt kaffe/te.

-
Aftenen begynder kl. 18:30 og afsluttes kl. 21:30.
-
I krostuen sammen med andre gæster.
-
Der er ikke mulighed for gavebord og taler.
-
Reservér plads til alle i selskabet.
-
Ved booking til over 14 personer, kontakt os venligst pr. mail.
-
Allergier og særlige hensyn bedes oplyst ved reservationen.
-
Hvis I ønsker oksemørbrad i stedet for lam, skal det i kommentarfeltet ved booking.

Aftenens menu
Snacks
Sprøde, gammeldags flæskesvær med Pimente espelette-mayo
Canapéer
Pocheret vagtelæg med trøffelmayo
Kylling-rillette med sennepscreme
Sprød risottobold med svampe og estragon
***
3-retters middag
FORRET
Jomfruhummer og skærisingballotine med pastinak og egen bisque
HOVEDRET
Lam fra Sydfyn i crêpe,
stegt lammeterrine, sprød tærte med ratatouille og sauce provencalsk
DESSERT
Pasfalls brunsviger med pisket creme, vanilje, knas og remoncesauce
***
Kaffe, te og sødt fra Mor Anna
***
Friskbagt brød fra eget bageri
***
Inkl. vinmenu med nøje udvalgte vine af husets
750,- pr. person
Torsdag d. 17. april
750,-
Bobler, snacks, canapéer, 3-retters middag og sødt
Fredag d. 18. april
750,-
Bobler, snacks, canapéer, 3-retters middag og sødt
Lørdag d. 19. april
750,-
Bobler, snacks, canapéer, 3-retters middag og sødt