En Påskeaften på Kroen

Eminent 3-retters påskemenu samt bobler, snacks, canapéer, vinmenu og sødt sammensat af vores gastronomisk hædrede køkkenchef, Thomas Pasfall.
Oplev påskeaften med udsøgt mad i smukke omgivelser.

D. 17., 18. og 19. april: 750,-

Fremragende smag og hyggelig stemning samt sæsonens bedste råvarer

Nyd en dejlig påskeaften med perlende velkomstbobler, hjemmelavede snacks og spændende canapéer inden en udsøgt 3-retters middag.

Pasfall og hans fantastiske kokketeam skaber smagskombinationer, dufte og konsistenser, som er ren forkælelse. En nydelse, som huskes i lang tid.

Til middagen får I serveret en lækker, afstemt vinmenu, som komplementerer retterne perfekt.

Jeres kulinariske aften rundes af med sødt fra Pasfall og vores eget bageri, Mor Anna, samt kaffe/te.

  • Aftenen begynder kl. 18:30 og afsluttes kl. 21:30.

  • I krostuen sammen med andre gæster.

  • Der er ikke mulighed for gavebord og taler.

  • Reservér plads til alle i selskabet.

  • Ved booking til over 14 personer, kontakt os venligst pr. mail.

  • Allergier og særlige hensyn bedes oplyst ved reservationen.

  • Hvis I ønsker oksemørbrad i stedet for lam, skal det i kommentarfeltet ved booking.

Aftenens menu

Snacks
Sprøde, gammeldags flæskesvær med Pimente espelette-mayo

Canapéer

Pocheret vagtelæg med trøffelmayo
Kylling-rillette med sennepscreme
Sprød risottobold med svampe og estragon

***

3-retters middag

FORRET

Jomfruhummer og skærisingballotine med pastinak og egen bisque 

HOVEDRET

Lam fra Sydfyn i crêpe,
stegt lammeterrine, sprød tærte med ratatouille og sauce provencalsk

DESSERT

Pasfalls brunsviger med pisket creme, vanilje, knas og remoncesauce

***

Kaffe, te og sødt fra Mor Anna

***

Friskbagt brød fra eget bageri

***

Inkl. vinmenu med nøje udvalgte vine af husets

750,- pr. person

Torsdag d. 17. april

750,-

Bobler, snacks, canapéer, 3-retters middag og sødt

Fredag d. 18. april

750,-

Bobler, snacks, canapéer, 3-retters middag og sødt

Lørdag d. 19. april

750,-

Bobler, snacks, canapéer, 3-retters middag og sødt