Eksklusiv Laudrup-aften med 5 unikke vine fra Philippe le Hardi i Bourgogne

Eksklusiv smagning af 5 nøje udvalgte vine fra det anerkendte vinhus Domaine de Chateau Philippe le Hardi i Bourgogne. Hør eksportmanager, Patrick Finance, fortælle om vinhusets historie og udvikling.

Hertil nydes en udsøgt 5-retters menu sammensat ud fra vinenes kompleksitet og udviklet af vores gastronomisk hædrede køkkenchef, Thomas Pasfall.

Denne eksklusive vinaften finder sted fredag den 4. april kl. 18.00-21.30.

Pasfall-mad og lækker vin går op i en højere enhed

Duft til, smag på og nyd 5 forskellige vine fra det legendariske vinhus i Bourgogne, Philippe le Hardi. Vinene er nøje udvalgt af vores mangeårige leverandør Laudrup Vin, som har mere end 30 års erfaring med vinimport.

Til vinene er gastronomisk hædrede Thomas Pasfall, Tangkroens køkkenchef, garant for, at I nyder fremragende mad, som er afstemt til vinene. Pasfall og teamet byder på hjemmelavede snacks samt en fantastisk 5-retters middag af de bedste råvarer. Thomas Pasfall er optaget i Disiples de Escoffier, en fornem hæder, for at fremme den franske kogekunst og sit kæmpe arbejde med de unge talenter.

Mens I nyder vinene og maden, vil eksportmanager, Patrick Finance, fra Philippe le Hardi fortælle om vinene, vinhuset og dets historie.

Udsøgte vine fra det ikoniske vinhus

2022
Bourgogne Côte-D’Or “Clos de la Chaise Dieu” – Monopole

2022
Mercurey Blanc “La Brigadiére”

2021
Mercurey Rouge “Vieilles Vignes”

2022
Mercurey Rouge Premier Cru “Les Puillets”

2020
Gevrey-Chambertin, “Champerrier du Dessus”

Pasfalls menu for aftenen

Sprødt 
Sprøde gammeldags flæskesvær med trøffelsalt og egen mayo

Snacks
Mini rejemad med citron, dild samt brioche
Stenbiderrogn i sprød tærte med fynsk rygeostsalat
Selleriravioli med trøffel og Loke-ost


Koldpochert kysttorsk
med persillemayo, sort brød, urter og kærnemælksfløde 

Stegt sandart
med fed kartoffelcreme og beurre rouge

Dansk gris a la kæber og bryst
jordskokker i variation med blanquette sauce

“Bøf Bourgogne“
oksemørbrad, oksehaler, petit løg, gulerødder, estragon og kartoffelcrepe

Chokodrøm
vanilje/karamel-creme hertil rabarbersorbet og verbena

Petit four fra vores eget bageri, Mor Anna, samt kaffe/te

Køb billetter til Bourgogne-aftenen 4. april

Køb billetter til denne eksklusive aften med udsøgte Bourgogne-vine og Pasfalls gourmetmad på Tangkroen fredag den 4. april kl. 18.00-21.30.

Pris pr. person kr. 1.295,-

Køb billet her

Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed

Om vinhuset Philippe le Hardi

Philippe le Hardi er et traditionsrigt og historisk Bourgogne-vinhus med base i det over 1000 år gamle Domaine du Château Philippe le Hardi. Navngivet efter hertugen af Bourgogne, som i 1395 lagde fundamentet for Bourgognes enkeltsortsvine, kombinerer huset historisk arv med moderne bæredygtighed.

Som pioner inden for biodiversitet har vinhuset været TERRA VITIS-certificeret siden 2004 og var blandt de første til at modtage High Environmental Value-certificeringen. I 2021 påbegyndte de overgangen til økologisk dyrkning.

Vinene fra Philippe le Hardi udtrykker druens rene karakter med præcis fadlagring og forvaltes med teknisk præcision og håndværksmæssig intuition.