Sen Kronch! med Pasfall-elementer

Vi byder varmt velkommen til sen Kronch a la Thomas Pasfall.

Overdådig Kronch-buffet lørdage og søndage.
Hjemmelavede Kronch-lækkerier med frokosttwist af køkkenchef, Thomas Pasfall.
Friskbagt brød fra vores eget bageri, Mor Anna.
Kaffe, te, saft, juice og ingefærshots ad libitum.

  • Ankomst kl. 12.00, 12.15 eller 12.30.

  • Reservationen er gældende i op til 2 timer.

  • Kr. 350,- pr. pers.

  • Tilkøb af bobler: kr. 50,- pr. glas.

  • Børn under 2 år er gratis.

  • Børn under 6 år er halv pris.

  • Ved booking til over 12 personer, kontakt os venligst pr. mail.

  • I Kronch-buffeten er det nemt for dig at se hvilke elementer i menuen, der er glutenfri, laktosefri og vegansk.

  • Ønskes glutenfrit brød, skriv det i bemærkningen, når du booker bord.

  • Der er ikke mulighed for gavebord og taler.

  • Det er muligt at booke bord ca. 8 uger frem. Såfremt en dato ikke viser ledige tidspunkter, er den enten booket eller endnu ikke frigivet.

Vi tager forbehold for ændringer i forbindelse med Kronch tidspunkter på udvalgte dage – dette fremgår via onlinebooking.

Pasfalls frokostelementer til sen Kronch

kan bl.a. bestå af

Aggesalat med håndpillede rejer, basilikum og tomat

Stegt oksecarpaccio med løgmarmelade

Elementer, det kreative team i køkkenet kreerer på dagen

Mulighed for tidlig Kronch

Læs mere

Kronch i eget lokale

Nyd vores populære Kronch-buffet, mens I sidder for jer selv i vores smukke Avenuestue. Her har I udsigt til Dalgas Avenue og Tangkrogen med Aarhusbugten i baggrunden. I tager mad og drikkevarer fra fællesbuffeten i Krostuen.