Sen Kronch! med Pasfall-elementer
Vi byder varmt velkommen til sen Kronch a la Thomas Pasfall.
Overdådig Kronch-buffet lørdage og søndage.
Hjemmelavede Kronch-lækkerier med frokosttwist af køkkenchef, Thomas Pasfall.
Friskbagt brød fra vores eget bageri, Mor Anna.
Kaffe, te, saft, juice og ingefærshots ad libitum.
-
Ankomst kl. 12.00, 12.15 eller 12.30.
-
Reservationen er gældende i op til 2 timer.
-
Kr. 350,- pr. pers.
-
Tilkøb af bobler: kr. 50,- pr. glas.
-
Børn under 2 år er gratis.
-
Børn under 6 år er halv pris.
-
Ved booking til over 12 personer, kontakt os venligst pr. mail.
-
I Kronch-buffeten er det nemt for dig at se hvilke elementer i menuen, der er glutenfri, laktosefri og vegansk.
-
Ønskes glutenfrit brød, skriv det i bemærkningen, når du booker bord.
-
Der er ikke mulighed for gavebord og taler.
-
Det er muligt at booke bord ca. 8 uger frem. Såfremt en dato ikke viser ledige tidspunkter, er den enten booket eller endnu ikke frigivet.
Vi tager forbehold for ændringer i forbindelse med Kronch tidspunkter på udvalgte dage – dette fremgår via onlinebooking.
Pasfalls frokostelementer til sen Kronch
kan bl.a. bestå af
Aggesalat med håndpillede rejer, basilikum og tomat
Stegt oksecarpaccio med løgmarmelade
Elementer, det kreative team i køkkenet kreerer på dagen
Kronch i eget lokale
Nyd vores populære Kronch-buffet, mens I sidder for jer selv i vores smukke Avenuestue. Her har I udsigt til Dalgas Avenue og Tangkrogen med Aarhusbugten i baggrunden. I tager mad og drikkevarer fra fællesbuffeten i Krostuen.