Torsdag Aften på Tangkroen

Nyd en delikat middag sammensat af Tangkroens gastronomisk hædrede køkkenchef Thomas Pasfall, mens I nyder maden og den smukke udsigt over Aarhusbugten og Marselisborg Skovene.

I vælger selv, om I ønsker 2, 3 eller 4 fantastiske retter med drikkevarer ad libitum.
Se sammensætning af menuer under priser.

Torsdage med fuldendt forkælelse

Vi åbner dørene til Torsdag Aften på Tangkroen.

Nyd 2, 3 eller 4 udsøgte retter med drikkevarer ad libitum fra buffet (bobler, øl, vand, rød- og hvidvin).

I får en stemningsfyldt aften med forkælelse for både synet og smagsløgene, hvor I smager vores kærlighed for mad.

Alt er lavet fra bunden af helt friske råvarer af høj kvalitet.

Januar

FORRET

Bagt torsk med senneps-blanquette, rødbede og pancetta crumble 

HOVEDRET

Oksetournedos med kartoffel som Rösti, bearnaise-sifon og grillet løg

OSTE

Udvalg af lækre oste med friskbagt knækbrød fra Mor Anna

DESSERT

Citrontærte med krystaller af hvid chokolade hertil vaniljeiscreme og verbena

 

Drikkevarer ad libitum fra buffet (bobler, øl, vand, rød- og hvidvin)

Februar

FORRET

Sprød ravioli med jomfruhummere, klassisk hummerbisque og spinatpuré

HOVEDRET

Oksekam med pastinak i variation, pommes Anna, syltede svampe, hertil sauce med peber

OSTE

Udvalg af lækre oste med friskbagt knækbrød fra Mor Anna

DESSERT

Arme ridder med fed vaniljecreme, syltede bær og marengs 

 

Drikkevarer ad libitum fra buffet (bobler, øl, vand, rød- og hvidvin)

Marts

FORRET

Rødtunge som ballotine med kartoffel/porre-skum og sprøde kartoffelchips 

HOVEDRET

Unghane a la sprød kotelet med kalvebrisler, Pasfalls ratatouille i tærte, hertil sauce nicoise og sorte oliven

OSTE

Udvalg af lækre oste med friskbagt knækbrød fra Mor Anna

DESSERT

Tangkroens baked Alaska med chokolade-parfait, hengemte bær og vaniljekiks 

 

Drikkevarer ad libitum fra buffet (bobler, øl, vand, rød- og hvidvin)

Torsdag Aften på Tangkroen med Thomas Pasfall

2 retter i 2 timer fra kl.:

17.00
17.30
18.00
18.30

595,- pr. pers.

2-retters menu: Forret og hovedret
Inkl. drikkevarer ad libitum (bobler, øl, vand, rød- og hvidvin)

3 retter i 3 timer fra kl.:

17.00
17.30
18.00
18.30

695,- pr. pers.

3-retters menu: Forret, hovedret og dessert
Inkl. drikkevarer ad libitum (bobler, øl, vand, rød- og hvidvin)

4 retter i 4 timer fra kl.:

17.00
17.30
18.00

795,- pr. pers.

4-retters menu: Forret, hovedret, oste og dessert
Inkl. drikkevarer ad libitum (bobler, øl, vand, rød- og hvidvin)

  • I krostuen sammen med andre gæster (ikke ved langborde).

  • Drikkevarer ad libitum (bobler, øl, vand, rød- og hvidvin).

  • Reserver plads til alle i selskabet.

  • Allergier og særlige hensyn bedes oplyst ved reservationen.

  • Alle i selskabet får samme antal retter.

  • Det er muligt at booke bord ca. 8 uger frem. Såfremt en dato ikke viser ledige tidspunkter, er den enten booket eller endnu ikke frigivet.

Små ændringer i menuen kan forekomme.