Torsdag Aften på Tangkroen

Nyd en delikat menu sammensat af Tangkroens gastronomisk hædrede køkkenchef Thomas Pasfall, mens I nyder maden og den smukke udsigt over Aarhusbugten og Marselisborg Skovene.

I vælger selv, om I ønsker 2, 3 eller 4 fantastiske retter inkl. vinmenu af nøje udvalgte vine.
Se sammensætning af menuer under priser.

Torsdage med fuldendt forkælelse

Vi åbner dørene til Torsdag Aften på Tangkroen.

Nyd 2, 3 eller 4 udsøgte retter inkl. nøje sammensat vinmenu.

I får en stemningsfyldt aften med forkælelse for både synet og smagsløgene, hvor I smager vores kærlighed for mad.

Alt er lavet fra bunden af helt friske råvarer af høj kvalitet.

Marts

FORRET
Rødtunge som ballotine med kartoffel/porre-skum og sprøde kartoffelchips 

HOVEDRET
Unghane a la sprød kotelet med kalvebrisler, Pasfalls ratatouille i tærte, hertil sauce nicoise og sorte oliven

OSTE
Udvalg af lækre oste med friskbagt knækbrød fra Mor Anna

DESSERT
Tangkroens baked Alaska med chokolade-parfait, hengemte bær og vaniljekiks 

 

Inkl. vinmenu af nøje udvalgte vine

April

FORRET
Koldpocheret torsk med persille, kærnemælksfløde, syltet løg og sort brødchips 

HOVEDRET
Oksemørbrad half and half med morkler, løg, kartoffel, stegte porre og sauce demi glace 

OSTE
Udvalg af lækre oste med friskbagt knækbrød fra Mor Anna

DESSERT
Tangkroens éclair med mangocurd, hvid choko, hvid tempelsorbet og knas

 

Inkl. vinmenu af nøje udvalgte vine

Maj

FORRET
Hvide asparges fra Thorup Bakkegård, salater, grillet havbars og tomat-vinaigrette 

HOVEDRET
Gris i variation (mørbrad og bryst) med rygeostsifon, nye gulerødder, estragon og brunet smør emulsion 

OSTE
Udvalg af lækre oste med friskbagt knækbrød fra Mor Anna

DESSERT
Hvid chokocreme med råsyltet rabarber, knaser, mynte og sorbet

 

Inkl. vinmenu af nøje udvalgte vine

Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed

Torsdag Aften på Tangkroen med Thomas Pasfall

2 retter i 2 timer fra kl.:

17.00
17.30
18.00
18.30

595,- pr. pers.

2-retters menu: Forret og hovedret
Inkl. nøje sammensat vinmenu

3 retter i 3 timer fra kl.:

17.00
17.30
18.00
18.30

695,- pr. pers.

3-retters menu: Forret, hovedret og dessert
Inkl. nøje sammensat vinmenu

4 retter i 4 timer fra kl.:

17.00
17.30
18.00

795,- pr. pers.

4-retters menu: Forret, hovedret, oste og dessert
Inkl. nøje sammensat vinmenu

  • I krostuen sammen med andre gæster (ikke ved langborde).

  • Inkl. nøje sammensat vinmenu.

  • Reserver plads til alle i selskabet.

  • Allergier og særlige hensyn bedes oplyst ved reservationen.

  • Alle i selskabet får samme antal retter.

  • Det er muligt at booke bord ca. 8 uger frem. Såfremt en dato ikke viser ledige tidspunkter, er den enten booket eller endnu ikke frigivet.

Små ændringer i menuen kan forekomme.