Mortensaften a la Thomas Pasfall
Nyd en udsøgt mortensaften-menu
lørdag d. 9 og søndag d. 10. november på Tangkroen ført an af Thomas Pasfall.
Nærværende værtskab, gennemført stemning og utrolig velsmagende mad.
En stemningsfyldt mortensaften med alt inklusive!
I nyder en eminent 3-retters menu sammensat af vores gastronomisk hædrede køkkenchef Thomas Pasfall.
Derudover får I velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt fra vores eget bageri Mor Anna.
Mortensaften-menu
Velkomstbobler og snacks
Gammeldags flæskesvær med persillecreme
3 forskellige Pasfall-canapéer
FORRET
Cremet jomfruhummer-bisque med efterårsæbler
Hertil friskbagt brød fra Mor Anna og saltet, pisket smør
HOVEDRET
Mortens And
Glaseret andebryst, confit af andelår, bagte løg, rødvins-glace og hertil petit kartofler vendt i smør
DESSERT
Æble-tarte tatin i varme krydderier med vaniljeiscreme, marengskys og skovsyre
***
Kaffe og te med sødt fra Mor Anna, vores eget bageri
***
Inkl. drikkevarer ad libitum (vinmenu, sodavand og øl)
Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed
Mortensaften a la Thomas Pasfall
Vores nye køkkenchef, Thomas Pasfall, står i spidsen for et dygtigt team af kokke, der fremtryller en lækker menu med afsæt i den traditionelle and. Samtidig kræser vores tjenere for hyggelig stemning og nærværende værtskab.
Lillemortensaften lørdag d. 9. november
- Pr. pers. kr. 895,-
- Book bord kl. 18.00, 18.30 eller 19.00
Mortensaften søndag d. 10. november
- Pr. pers. kr. 795,-
- Book bord kl. 17.00, 17.30 eller kl. 18.00
Tidsramme er 3 timer begge dage.
Mortensaften på Tangkroen
Lillemortensaften
Lørdag d. 9. november
895,-
Billetten refunderes ikke
Mortensaften
Søndag d. 10. november
795,-
Billetten refunderes ikke