Smagen af vinter a la Pasfall

Nyd en lækker og stemningsfuld 3-retters middag på udvalgte dage i vinterferien med årstidens bedste råvarer og smage. D. 12., 13. og 15. februar kreerer vores køkkenchef, Thomas Pasfall, en middag med Smagen af vinter.

Nyd Smagen af vinter

Tag en pause fra vinterkulden og nyd en skøn aften med en lækker middag laves på sæsonen bedste råvarer på udvalgte dage i uge 7. Køkkenchef, Thomas Pasfall, tryller smagen af vinter frem på Tangkroen:

  • Sprøde snacks og canapéer.

  • 3-retters middag a la Pasfall med årstidens bedste råvarer.

  • Vinmenu kan tilkøbes for at fuldende smagsoplevelsen.

  • Sødt fra Mor Anna samt kaffe/te.

  • I krostuen sammen med andre gæster.

  • Ved booking til over 12 personer, kontakt os venligst pr. mail.

  • Alle reservationer er gældende i 3 timer.

  • Allergier og særlige hensyn bedes oplyst ved reservationen:

    • Vi tilbyder altid et vegetarisk alternativ til alle vores retter.

    • Alkoholfrie alternativer  bl.a. fra Van Nahmen kan vælges i stedet for vinmenu.

Aftenens menu

Snacks

Sprøde gammeldags flæskesvær med persillemayo

Canapéer

Mini-tærteskal med rørt laksetatar og citron
Stegt oksecarpaccio og løgmarmelade på sprødt rugbrød
Let saltet vandbakkelse med smeltet Comté

***

3-RETTERS MIDDAG

FORRET

Stegt rødfisk med urtefrikasse, spinat og blanquette sauce

HOVEDRET
Letrøget unghanebryst suprême med pastinakcreme, stegte løg og hønsecreme

DESSERT
Vores crepes med orangesauce, vaniljeis og ristede nødder

***

Sødt fra Mor Anna samt kaffe/te

***

Mulighed for tilkøb af udsøgt vinmenu, der er afstemt med retterne
Mulighed for tilkøb af avec til kaffen

 

Smagen af vinter

3-retters middag
eks. drikkevarer

12. og 13. februar

kr. 500,-

3-retters middag
inkl. vinmenu

15. februar

kr. 750,-