
Eksklusiv trøffelaften med Thomas Pasfall og Michel Michaud
Trøffelaften med stjernekokkene Thomas Pasfall og Michel Michaud.
D. 27. og 28. februar 2025 kl. 18.00-23.00 nyder I 5-retters trylleri med den franske trøffel med tilhørende vinmenu.
En tradition for trøffelentusiaster
Køkkenchef på Tangkroen, Thomas Pasfall, og den anerkendte stjernekok, Michel Michaud, inviterer for 16. gang til deres tradition om at hædre den franske trøffel. Sammen startede de traditionen på Munkebo Kro og senere på Restaurant Pasfall i Odense. Nu er traditionen flyttet til Tangkroen i Aarhus, hvor I nyder:
-
Sprøde snacks
-
Canapéer
-
5-retters gourmetmiddag med trøffel i alle retter
-
Udsøgt vinmenu
-
Sødt fra Mor Anna samt kaffe/te

-
I krostuen sammen med andre gæster.
-
Der er ikke mulighed for gavebord og taler.
-
Ved booking over 14 personer, kontakt os venligst pr. mail.
-
Reservér plads til alle i selskabet.
-
Allergier og særlige hensyn bedes oplyst ved reservationen.

Aftenens menu
Velkomstbobler og snacks
Sprøde gammeldags flæskesvær med trøffelmayo og trøffelsalt
Louis Perdrier, Brut, Patriarche
Canapéer
4 canapéer med alt godt fra Michaud og Pasfalls køkken
***
5-RETTERS MIDDAG
Kammusling som ballotine med spinat og trøffelsauce
2023, Riesling Trocken, Johannishof, Knipser
Bagt torsk half ‘n’ half
kartoffel som trøffelcreme med blanquette sauce
2023, Bourgogne, Chardonnay, Les Genévrières, Domaine Frédéric Esmon
Kalvebrissel-terrine med pistacier, jordskokker og trøfler
2018, Barbera d’alba, Pio Cesare, Piemonte
Duekotelet med foie gras, sprødt lår, trøffel og confiteret kartoffel
2021, Mercurey, Vieilles Vignes, Albert Sounit
Pocheret pære med fed vaniljecreme, éclair og trøffel-parfait
2022, Riesling Auslese, Schmitt Söhne, Mosel
***
Petit fours fra Mor Anna samt kaffe/te
Mulighed for at tilkøbe avec
Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed
Eksklusiv trøffelaften
5-retters gourmetmiddag med trøffel inkl. vinmenu
27. eller 28. februar
kr. 1.895,-