Eksklusiv Muga-aften - Winemaker's Dinner i tæt samarbejde med Laudrup Vin
Smag 6 vine fra det legendariske vinhus Bodegas Mugas fredag d. 27. marts kl. 17.30-22.00, mens I nyder 6 fantastiske, afstemte serveringer, fremtryllet af Tangkroens eminente køkkenchef, Fik Laursen.
Jorge Trujillo fra Muga, fortæller levende om vinene og vinhuset samt dets historie som familieforetagende.
-
Løbende ankomst mellem kl. 17.30 og 18.00.
-
I vores smukke Krostue.
-
6 udsøgte vine.
-
Mulighed for saftmenu.
-
Ved booking over 14 personer, kontakt os venligst pr. e-mail.
-
Allergier og særlige hensyn bedes oplyst ved reservationen.
Aftenens menu
VELKOMST OG SNACKS
Chips med wasabi-yoghurt
Krokette af grisekæbe med chilimayo
Dumpling med kylling og chiliolie
Krustade med håndpillede rejer og urtemayo
Muga Conde de Haro Cava, 2021
***
FORRET
Stegt kammusling med jordskokker, æbler, hasselnødder og brunet smørskum
Muga Blanco, 2024
MELLEMRET
Ravioli med five spice-braiseret grisebryst, svampe og svampebouillon med ramsløgsolie
Muga Reserva, 2021
HOVEDRET
Stegt rådyrfilet med vildtsauce, beder, kirsebær, sort-/hvidløg, ramsløg og pommes Anna
Muga Selección Especial, 2020 + Muga Prado Enea Gran Reserva, 2016
DESSERT
Den Hvide Dame, Tomme de Savoie, brie de Meaux, Morbier, to slags hjemmelavede marmelader og brød fra Mor Anna
Flor de Muga Blanco, 2021
Sødt fra Mor Anna samt kaffe/te
Udvalg af tapaskager fra eget konditori, Mor Anna
Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed
Eksklusiv Winemaker's Dinner med vine fra Bodegas Muga
6 udsøgte serveringer
med 6 vine fra
Bodegas Muga
D. 27. marts kl. 17.30-22.00
1.995,-
Muga har i årtier skabt klassisk Rioja med personlighed og dybde. Frugtbårne, mørkt krydrede vine fra et familieejet vinhus, hvor tradition, høje ambitioner og håndværk går hånd i hånd.