Bryllup

Lykkelige brudepar er det bedste vi ved og sammen med jer, planlægger vi jeres romantiske bryllup, så I får en uforglemmelig dag!

Vi rummer alt fra det store bryllup til det helt intime. I kan være ude, inde, oppe eller nede – eller en kombination af det hele!

+45 25 40 73 00

kontakt@tangkroen.dk
(angiv venligst tlf nummer i din mail)

 

  • Vi danner de perfekte rammer til den store dag

Tæt på vandet og skoven, giver Tangkroen mulighed for at lægge fantastiske rammer for jeres bryllup.

I vores smukke faciliteter er vi mestre til at skabe en fortryllende og gennemført stemning for jeres ekstraordinære og mindeværdige bryllupsdag og bryllupsfest.

  • Service på den gode måde

Når I holder jeres bryllup hos os, så sørger vi for, at alt spiller på dagen ift. jeres ønsker. I skal kun bekymre jer om at slappe af og nyde hinanden og jeres gæster.

Vi kalder det værtskab; det, at være forberedt; at være dygtig og være på forkant – og at have hjertet på rette sted. Det, at glæde sig til at man får besøg af nye gæster.

Vi rummer både den intime og den store bryllupsfest

Vi har stemningsfulde faciliteter både i Krostuen med direkte udgang til terrassen, og på 1. sal med udsigt udover Aarhusbugten.
Tangkroen er et dynamisk hus med mange muligheder, så uanset hvad jeres bryllup indebærer, så kan vi opfylde jeres ønsker.
Yderligere kan vi stå for projektor og/eller skærm samt lydanlæg.