
En aften på kroen - som et mindre selskab
En stemningsfyldt aften med alt inklusiv!
Lækker 3-retters menu, velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt fra Mor Anna.
Er I et mindre selskab,
der ønsker at sidde for jer selv?
- Oplev samme koncept, med mere tid og i eget lokale
- Avenuestuen egner sig i særdeleshed til mindre og mellemstore selskaber, som ønsker at sidde isoleret fra restaurantens øvrige gæster
- Plads op til 24 personer i Avenuestuen
Avenuestuen er den smukkeste nyrenoverede stue som ligger i forlængelse af restaurantens Krostue.
Lokalet har den dejligste udsigt til Dalgas Avenue, Tangkrogen og Aarhus Bugt.

''En aften på Tangkroen''
Max 24 gæster - 4 timer, kl. 18.00-22.00
Op til 18 gæster, min. 14.400,-
- Herefter 800,- pr. pers.
En aften udover det sædvanlige
Vi åbner dørene op for en unik aften på Tangkroen med lækker 3-retters menu, inkl. velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt.
Vi har en kærlighed for ærlig mad lavet med hjertet og til selve kokkehåndværket. Vores mad er uformel og alt er skabt fra bunden. Den er lavet på råvarer af høj kvalitet, er jordnær og forståelig, og har spændende smagskombinationer. Vi opdaterer menuen hver måned med nye spændende retter.
Mens I nyder den skønne mad – hygger vi om jer.

November & december
Velkomstdrink og snacks
***
3-retters aftenmenu inkl. vinmenu ad libitum
Kroens hjemmelavede snacks:
Papadums Krustader Med Rygeost & Stenbider – Sorte Linser & Rejer – Kylling & Kål
Forret:
Mørksej med stuvet grønkål i muslinge veloutée.
Syltet butternut, sprød grønkål, skummende jomfruhummer sauce. Med sprøde fleurons.
Hovedret:
Vinter Wellington på krondyr og morkler,
glaserede rødbeder, saute på rødkål a la gløgg, pommes fondant
samt kraftig Karl Johan sauce.
Dessert:
Jule parfait,
karamelliseret mazarin, nødde nougatin, vanilje pocheret pære
samt lun kirsebærsauce.
***
Kaffe, te og Mor Annas hjemmebagte småkager
Inkl. drikkevarer ad libitum
(Fadøl, sodavand og nøje udvalgte vine af husets)
Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed
