Selskabslokaler

Tangkroens selskabslokaler er de smukkeste nyrenoverede lokaler og er eksklusivt indrettede med lækre faciliteter. Med den bedste beliggenhed lige mellem Tangkrogen og den charmerende Havreballe Skov, kan du holde dit selskab i hjertet af Aarhus, og stadig have den smukkeste natur omkring dig. Kom indenfor og oplev den specielle atmosfære, vi har plads til både små intime arrangementer og større selskaber og events.

Krostuen

ANTAL GÆSTER: Maks. 76 personer

Krostuen er det smukkeste nyrenoverede lokale og ligger i stueplan med den en flot udsigt til Tangkrogen og Aarhus Bugt på den ene side, og den charmerende Havreballe Skov på den anden. Dette er vores største selskabslokale, hvor du kan afholde et større arrangement/event.

Avenuestuen

ANTAL GÆSTER: Maks. 22 personer

Avenuestuen er den smukkeste nyrenoverede stue som ligger i forlængelse af restaurantens krostue. Lokalet har den dejligste udsigt til Dalgas Avenue, Tangkrogen og Aarhus Bugt, og egner sig i særdeleshed til mindre og mellemstore selskaber som ønsker at sidde isoleret fra restaurantens øvrige gæster.

Udsigtsstuen

ANTAL GÆSTER: Maks. 50 personer

Udsigtsstuen ligger på restaurantens førstesal, og har egen balkon med den smukkeste udsigt over Tangkroen og Aarhus Bugt. Lokalet egner sig særligt til et mellemstort eller større selskab.