Om Tangkroen
Restaurant Tangkroen serverer super-lækker mad lavet fra bunden, samt byens lækreste brunch.
Vi afholder romantiske bryllupper fyldt med kærlighed, større og mindre selskaber og events, samt huserer mødelokaler og firmaevents.
Vores menu
Vores mad er overvejende fra det nordiske og franske køkken, på en moderne måde, og er lavet fra bunden gennem godt håndværk og højeste kvalitet af råvarer. Køkkenchef, Thomas Pasfall, som er gastronomisk hædret som Escoffiers Diciple, er garant for jordnær, ærlig og uformel mad med spændende smagskombinationer. Vi får friskbagt brød og søde sager leveret fra vores eget bageri, Mor Anna.
Smukke omgivelser
Restaurant Tangkroen er beliggende på Tangkrogen i Aarhus C, og har den perfekte lokation midt imellem skov, vand og by. Med Kongelunden og Aarhusbugten som udsigt byder vi på smukke omgivelser, og med masser af gratis parkeringsmuligheder i nærheden, er det nemt at komme til og fra.
Tangkroens historie
Restaurant Tangkroen er opført i 1907, oprindeligt som Aarhus Sporvejes direktørbolig og står stadig i dag meget lig sin oprindelige udformning. Blandt andet har arkitekterne Friis & Moltke restaureret villaen med stor respekt for den oprindelige arkitektur fra den århusianske guldalder omkring 1900, men de har også sat deres egen signatur på bygningen – blandt andet i form af den rundmurede tilbygning i hvidmalede sten.
Sidenhen blev villaen samlingssted for pensionister på Frederiksbjerg med en smagfuldt møbleret cafe ”Skovbrynet” med panoramaudsigt.
En del af Casablanca familien
Foruden Tangkroen består Casablanca Familien af Café Casablanca på Rosensgade i Aarhus, Sjette Frederiks Kro i Riis Skov samt Bageri Mor Anna i Latinerkvarteret i Aarhus. I Casablanca Familien ønsker vi at overraske med fantastisk værtskab, god service, unikke rammer og lækker mad. Ejer er Jørgen Danielsen.