Avenuestuen

Avenuestuen er den smukkeste nyrenoverede stue som ligger i forlængelse af restaurantens krostue. Lokalet har den dejligste udsigt til Dalgas Avenue, Tangkrogen og Aarhus Bugt, og egner sig i særdeleshed til mindre og mellemstore selskaber som gerne vil sidde isoleret fra restaurantens øvrige gæster. Her fejres alt lige fra fødselsdage, firmaarrangementer, gradueringer og mange andre mærkedage.

Max antal selskabsgæster: 24

Selskab i eget lokale

Avenuestuen er den smukkeste nyrenoverede stue med plads til 24 siddende gæster. Denne elegante stue egner sig specielt til selskaber, arrangementer og events der ønsker eget lokale, idet stuen i sig selv er isoleret fra restaurantens øvrige gæster.

Smuk udsigt til naturen

Avenuestuen har den smukkeste udsigt til den charmerende Dalgas Avenue og Tangkrogen med Aarhus Bugt i baggrunden som strækker sig ud i horisonten.

Skønt indrettet

Avenuestuen er den smukkeste nyrenoverede stue og er skønt indrettet med møbler i højeste kvalitet. Lyset er atmosfærisk og behageligt, og lokalet er flot pyntet op i forhold til årstid.

Central beliggenhed

Tangkroen ligger perfekt placeret midt imellem vand og skov, og har herigennem særdeles gode naturoplevelser i nærheden. På den ene side ligger det charmerende Tangkrogen, og på den anden side ligger den smukke Havreballe Skov. Marselisborg lystbådehavn ligger indenfor få minutters gang.