En Aften på Kroen

En stemningsfyldt aften med alt inklusive!
Sublim 3-retters menu sammensat af vores gastronomisk hædrede køkkenchef Thomas Pasfall.
Velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt fra Mor Anna.

Fredag/lørdag: Kr. 750,-

En aften udover det sædvanlige

Vi åbner dørene op for en unik aften på Tangkroen med lækker 3-retters menu, inkl. velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt.

Vi har en kærlighed for ærlig mad lavet med hjertet og til selve kokkehåndværket. Vores mad er uformel, og alt er skabt fra bunden. Den er lavet på råvarer af høj kvalitet, er jordnær og forståelig og har spændende smagskombinationer. Vi opdaterer menuen hver måned med nye spændende retter.  

Mens I nyder den skønne mad, hygger vi om jer.

 

Godt at vide

  • I krostuen sammen med andre gæster.
  • Der er ikke mulighed for gavebord og taler.
  • Reservér plads til alle i selskabet.
  • Allergier og særlige hensyn bedes oplyst ved reservationen.
  • Er I et selskab (op til 24 personer), se nederst på siden for mulighederne til ”En aften på Tangkroen”.
  • Udvalgte fredage/lørdage: kl. 18.30 – 21.30.

LEDIGE DATOER I OKTOBER
__________________________

Fredag d. 18. oktober
Lørdag d. 19. oktober
Fredag d. 25. oktober

LEDIGE DATOER I NOVEMBER
__________________________

Fredag d. 1. november
Lørdag d. 9. november (Lillemortensaften)
Søndag d. 10 november (Mortensaften)
Lørdag d. 16. november
Lørdag d. 30. november

LEDIGE DATOER I DECEMBER
__________________________

Lørdag d. 7. december
Lørdag d. 14. december

Oktober

Spøde snacks

Gammeldags flæskesvær med persillecreme 

Canapéer

Bakskuld med karrytouch og rugbrødschips
Vores nuggets med estragonmayo
Rørt oksetatar med æggeblomme i sprød tærte

***

3-retters middag

FORRET

Kammuslinger og jomfruhummer i variation med skaldyrscreme, blomkål, brunet smør og hasselnødder
Brød og saltet smør fra Mor Anna

HOVEDRET

Krogmodnet oksestriploin, urtecruste, bagte løg, kartoffel-croquette og pebersky 

DESSERT

Pasfalls æble-tarte tatin med fed vaniljecreme, knas og karamelsauce

***

Kaffe, te og Mor Annas hjemmebagte småkager

***

Friskbagt brød fra eget bageri

***

Inkl. drikkevarer ad libitum
(Fadøl, sodavand og nøje udvalgte vine af husets)

 

750,- pr. person

 

Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed

November

Snacks
Sprøde gammeldags flæskesvær med persille-mayo

Canapéer
Vakuumagurk med rygeost og ørredrogn
Mini-toast med Comté og trøffel
Skaldyrs-wonton med spicy mayo

***

3-retters middag

FORRET

Skærising som ballotine, jordskokker i variation, urtesalat og brunet smørfløde

HOVEDRET

Krogmodnet mørbrad af gris, rillette af gris, pommes hasselbagt,
gulerodstartelet og krydret sauce hollandaise

DESSERT

Pasfalls chokodrøm med vaniljeparfait,
sprøde kiks og chokoladesauce med varme krydderier

***

Kaffe, te og Mor Annas hjemmebagte småkager

***

Friskbagt brød fra eget bageri

***

Inkl. drikkevarer ad libitum
(Fadøl, sodavand og nøje udvalgte vine af husets)

750,- pr. person

Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed

Er I et mindre selskab, der ønsker at sidde for jer selv?

Avenuestuen er den smukkeste nyrenoverede stue, som ligger i forlængelse af restaurantens Krostue.
Lokalet har den dejligste udsigt til Dalgas Avenue, Tangkrogen og Aarhus Bugt.

Oplev samme koncept med mere tid og i eget lokale.