Thomas Pasfall - køkkenchef på Tangkroen

Det er med enorm glæde, at Casablanca Familien byder velkommen til Thomas Pasfall som køkkenchef på Restaurant Tangkroen.

Thomas har i 11 år drevet sin egen restaurant, i otte år optrådt i Michelin Nordic Guide, og for nylig blev han hædret som Escoffiers Diciples. Du vil ikke blive skuffet: Thomas Pasfall vil med sin unikke tilgang til råvarerne give dig sublime smagsoplevelser.

Blå bog

1991: Kokkeelev på Bygholm Hotel i Horsens.

1993: Uddannet tjener hos René i Aarhus, Dansk Sommelier Forening og chef poissonnier hos Die Ente von Lehel, Wiesbaden.

Hof kok på Kongeskibet, Restaurant Penny Lane samt bestyrer af Restaurant Gråanden og forpagter af Munkebo Kro.

2013: Restaurant Pasfall i Odense med hædrende omtale i Michelin Nordic Guide.

Hædret Escoffiers Disciple, fordi han formidler fransk gastronomisk kulturarv.

2024: Køkkenchef, Tangkroen.

I forbindelse med Thomas Pasfalls start på Tangkroen blev han interviewet til Jyllands Posten i august 2024. I den forbindelse sagde han bl.a.:

”Jeg hylder det franske køkken, hvor man ikke blander mange ingredienser sammen, men respekterer den enkelte råvare. Mad skal laves med kærlighed og respekt, og man skal forstå, hvad råvaren kan.”