Mortensaften a la Thomas Pasfall

Nyd en udsøgt mortensaften-menu
lørdag d. 9 og søndag d. 10. november på Tangkroen ført an af Thomas Pasfall.

Nærværende værtskab, gennemført stemning og utrolig velsmagende mad.

En stemningsfyldt mortensaften med alt inklusive!

I nyder en eminent 3-retters menu sammensat af vores gastronomisk hædrede køkkenchef Thomas Pasfall.

Derudover får I velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt fra vores eget bageri Mor Anna.

Mortensaften-menu

Velkomstbobler og snacks

Gammeldags flæskesvær med persillecreme
3 forskellige Pasfall-canapéer

 

FORRET
Cremet jomfruhummer-bisque med efterårsæbler
Hertil friskbagt brød fra Mor Anna og saltet, pisket smør

 

HOVEDRET
Mortens And
Glaseret andebryst, confit af andelår, bagte løg, rødvins-glace og hertil petit kartofler vendt i smør

 

DESSERT
Æble-tarte tatin i varme krydderier med vaniljeiscreme, marengskys og skovsyre

***

Kaffe og te med sødt fra Mor Anna, vores eget bageri

***

Inkl. drikkevarer ad libitum (vinmenu, sodavand og øl)

Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed

Mortensaften a la Thomas Pasfall

Vores nye køkkenchef, Thomas Pasfall, står i spidsen for et dygtigt team af kokke, der fremtryller en lækker menu med afsæt i den traditionelle and. Samtidig kræser vores tjenere for hyggelig stemning og nærværende værtskab.

 

Lillemortensaften lørdag d. 9. november

Mortensaften søndag d. 10. november

Tidsramme er 3 timer begge dage.

Mortensaften på Tangkroen

Lillemortensaften

Lørdag d. 9. november

895,-

Billetten refunderes ikke

Mortensaften

Søndag d. 10. november

795,-

Billetten refunderes ikke