Krostuen

Krostuen er det perfekte lokale til mellemstore og større arrangementer / selskaber.

Her fejres alt lige fra bryllupper, mindehøjtideligheder, dåbsfester, konfirmationsfester, firmaarrangementer og mange andre mærkedage.

Vores største lokale

Krostuen er vores største lokale med plads til 86 siddende gæster. Lokalet egner sig specielt til større selskaber, arrangementer og events hvor i ønsker jeres eget lokale.

Smuk udsigt til naturen

Krostuen ligger i stueplan med den smukkeste udsigt til Tangkrogen og Aarhus Bugt på den ene side, og Havreballe Skov på den anden.

Skønt indrettet

Krostuen er nyrenoveret og smukt og hyggeligt indrettet, med møbler i højeste kvalitet. Lyset er atmosfærisk og behagelig, og lokalet er pyntet op i forhold til årstid.

Et lokale med mange muligheder

Krostuen ligger centralt i restauranten og er forbundet til mange øvrige faciliteter hvor der er mulighed for at tilpasse jeres arrangement til netop det i ønsker. I lokalet er der installeret et barområde og der er udgang til en udendørs terrasse.

Godt at vide

  • Max antal selskabsgæster: 76
  • Faciliteter: Projektor / lærred, lydanlæg, bar-område, udgang til terrasse
  • Garderobe på eget ansvar

Central beliggenhed

Tangkroen ligger ved både vand og skov og har derfor særdeles gode naturoplevelser i nærheden. Desuden er der ikke langt til Marselisborg lystbådehavn og Aarhus midtby.